Home ⁄ Despre noi

Despre noi

Compania Pro-Bio Organic este fiica companiei Pro-Bio, unul dintre cei mai mari procesatori de produse eco din Cehia.

De ce în Republica Moldova? – Moldova este o țară cu natură specifică și are potențial de a utiliza peisajul său pentru agricultura ecologică și producția de alimente ecologice.
Pro-Bio Organic vine în susţinerea fermierilor din Republica Moldova, ce sunt receptivi dezvoltării agriculturii ecologice. Comercializăm seminţe ecologice de calitate, certificateîn Uniunea Europeană, oferim consultanţă în agricultura ecologică. Stabilim relaţii de colaborare cu fermierii, oferim suport informaţional şi susţinere pentru inceperea perioadei de conversie, recomandări ce ţin de rotaţia culturilor, combaterea buruienilor, controlul daunătorilor, recoltare și depozitare. Nu în ultimul rând agricultorilor le este oferită posibilitatea de a inchide acest lanţ valoric prin a-şi vinde producţia eco companiei noastre, asigurând asfel siguranța vânzărilor și rentabilitatea economică. Compania este orientată, în special, spre piaţa cerelelor şi culturilor speciale, precum hrişca, lintea, năutul, spelta etc.
Stimulăm şi dezvoltăm agricultura ecologică, astfel contribuim la menţinerea sănătății planetei.

PROBIO – primul și cel mai mare producător de produse alimentare ecologice din Cehia, cu un sortiment de peste 1500 produse bio.
Compania și-a început activitatea în 1992, în prezent este o companie de succes cu o echipă de peste 150 de angajați.